En av de bästa på marknaden

Mobilnummer 0730982421

På internet pågår ständigt olika former av attacker på hemsidor. Antalet attacker är över 5 miljoner per dag. Vi ser över din sida om den kan vara ett mål för en attack eller det ligger skript i dvala för en kommande attack.

Förebyggande skydd mot Malware

Kontroll av malware på din hemsida

Vi analyserar och kontrollerar din hemsida mot malwares. Vi har abonnemang som hjälper till dagligen med denna service. Bättre att förebygga än att stjälpa den dag attacken kommer. 

Min sida fungerar, eller...?

Om er hemsida fungerar felfritt så är vi riktigt glada för er skull!

Det är ändå inte helt omöjligt att den har blivit föremål för en kommande attack. Detta beror på att filer kan ha installerats i dina WordPress core filer, oftast dolda för att efterlikna original filen.

En uppdatering av WordPress avhjälper inte alltid en säkrare sida om det finns plugins som inte håller säkerheten på topp.

Filer som är av intresse för en attack/hacker ligger oftast inte i WordPress original filer.

Malware är nyckeln till en backdoor

Har du en gång fått malware i dina filer kan din sida vara ett nästa mål för en hacker. Malware innebär en bakdörr (backdoor) in i ditt system, dina filer och användares lösenord inklusive ditt admin-konto. När en attack utförs installeras filer samt krypterad data som tar över din sida helt eller delvis.

En sidan med malware märks inte direkt. Det kan vara vilande kod som aktiveras när hacken ska utföras. Den kan även användas för att spionera på vad du gör, vilka kunder du har och rensa sidor med viktig information för att fyllas med skräp som inte är relevant till din organisation. Allt du gör blir synligt på din sida.

Gör det svårare för attacken!

En hemsida som ständigt är uppdaterad och övervakad klarar sig bättre på nätet. Vad du kan göra åt en sida som fått malware kan vara olika beroende på typ av malware du fått. Vi kan hjälpa dig på vägen och städa samt tvätta filerna på din hemsida innan en attack överhuvudtaget ägt rum.

Ta kontroll över din sida innan någon annan gör det genom att förebygga mot attacker och malwares.