En av de bästa på marknaden

Mobilnummer 0730982421

Design berör hela din verksamhet och hjälper dina kunder att känna igen dig. Material såsom bild, text, presentationsmaterial men även visitkort är viktiga medel för att ge din organisation ett vackert ansikte utåt.

DESIGN

Vårt designteam jobbar med en rad olika media och uttrycksformer, såsom grafisk design, fotografi, illustrationer och till och med målning. Det gör att du kan välja fritt vilken typ av design som passar dig bäst. Kika här nere för förslag vad vi brukar få uppdrag för, men har du en specifik önskemål så går det säkert att ordna det också!

Logotype

Alla har eller behöver en logga. Har du ingen, eller är du missnöjd med din nuvarande så kan vi självklart hjälpa dig att hitta rätt. Vi har bred kompetens inom design som gör att även en målning kan bli ditt signum.

Visitkort

Ett sätt att hålla kontakt med dina kunder. Vi designar den i enlighet med din grafisk profil så dina kunder ser den röda designtråden även offline.

Hemsida

Organisationens fönster ut till dina potentiella kunder. Webbdesign är a och ö när det gäller tillgänglighet och användarvänlighet. Vi kan hjälpa dig med en ansiktslyft eller en hel ny design.

Mallar

Presentationsmaterial i form av trycksaker eller en PowerPoint är bäst när den följer din egen unik design. Vi kan sätta ihop mallar som du kan sedan fritt använda i din organisation för att presentera dig bäst.

INNEHÅLL

Text

En väl författat text gör att dina besökare kan relatera lättare till din mening. Vi har skribenter som kan hjälpa dig med tips eller skriva dina texter helt och hållet.

Video

Har du egengjorda videos går dessa utmärkt att integrera. Videos är högst delbart så dina besökare kommer att uppskatta dessa!

Bild

Bilder talar till känslorna hos dina besökare. Antingen har du egna bilder eller kan du anlita vårt fotograf eller grafisk designer för att hjälpa dig med bästa bildspråket på din sida.

Unikt innehåll

Har du något unikt som du vill dela med världen? Underbart! Vi kan hjälpa dig att göra det på ett snyggt och enkelt sätt.